Termeni si conditii

Conditii de utilizare a site-ului personalhorecaevenimente.ro in HoReCa

1. Conditiile se aplica site-ului nostru personalhorecaevenimente.ro si contine reguli obligatorii pentru cei care utilizeaza serviciile si informatiile puse la dispozitie de catre S.C. PERSONAL HORECA EVENIMENTE S.R.L, cu sediul în Popesti-Leordeni, Strada Eclipsei, Nr. 133, SC. 1, PARTER, Ap. 4, CAMERA 1, J23/242/2020 , CUI 42139315 Activitate principala: 7810 Activități ale agențiilor de plasare a forței de munca. (denumita si PersonalHorecaEvenimente).

2. Prin “utilizator” se intelege orice persoana fizica si / sau juridica care acceseaza site-ul personalhorecaevenimente.ro​, indiferent de motiv.

3. Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciile si / sau informatiilor oferite de catre PersonalHorecaEvenimente semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din prezentul Acord si a oricaror modificarii ale acestuia.

4. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului Acord, va rugam sa nu va inregistrati pe acest site si sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca Termeni si conditii au fost modificate. Daca schimbarile eventuale din Termeni si conditii nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra, va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil catre S.C. PERSONAL HORECA EVENIMENTE S.R.L. folosind sectiunea “Contact”. Utilizarea in continuare a site-ului valoreaza acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii.

1. Serviciile PersonalHorecaEvenimente

1.1. PersonalHorecaEvenimente va ofera, prin intermediul site-ului personalhorecaevenimente.ro, in conformitate cu prevederile prezentului acord, accesul la servicii de MEDIERE A MUNCII PE PIAȚA INTERNA având ca tinta personalul din industria HoReCa.

1.2. Utilizatorii accepta in mod expres ca, utilizand serviciile PersonalHorecaEvenimente, sunt de acord sa primeasca informari utile legate de utilizarea site-ului sau alte mesaje specifice cu referire la joburi in domeniile de la punctul 1.1.

2. Informatii despre inregistrare

2.1. Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de catre personalhorecaevenimente.ro, este necesar sa completati datele din formularul de inregistrare si sa trimiteti CV-ul catre S.C. PERSONAL HORECA EVENIMENTE S.R.L.

2.2. La inregistrare, PersonalHorecaEvenimente poate solicita anumite informatii, precum: adresa de e-mail, nume si prenume, date despre dvs. sau despre companie, informatii / optiuni privind facturarea serviciilor (daca este cazul), numar de telefon.

2.3. Pentru a folosi serviciile oferite de catre PersonalHorecaEvenimente, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale, complete si actuale si exacte despre ei, asa cum este cerut in formularul de inregistrare. PersonalHorecaEvenimente isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens.

3. Protectia datelor cu caracter personal

3.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PERSONAL HORECA EVENIMENTE S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul furnizarii serviciilor de selectie si plasare forta de munca, in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice.

3.2. Prin intermediul facilitatilor oferite in site, aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de societatea noastra.

3.3. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre PersonalHorecaEvenimente si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, angajatorului/potentialului angajator al persoanei vizate si/sau agentiilor de selectie si plasare a fortei de munca.

3.4. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de S.C. PERSONAL HORECA EVENIMENTE S.R.L.

4. CV-urile candidatilor

4.1. Avand in vedere ca obiectul principal de activitate al site-ului este MEDIEREA MUNCII PE PIAȚA INTERNA, informatiile din CV-uri pot fi divulgate in urmatoarele situatii:

  • angajatorului sau potentialului angajator al persoanei vizate;
  • agentiilor de selectie sau plasare a fortei de munca.

4.2. Utilizatorii isi declara acceptul ca, in urma setarii CV-ului, informatiile din CV:

  • Sa fie vizualizate de catre companiile carora utilizatorul le transmite CV-ul;
  • Sa fie vizibile fata de toti utilizatorii sitelui personalhoreca evenimente. ro, exceptand exceptand urmatoarele date care pot fi vizualizate numai in urma deblocarii lor : ( telefon, adresa e-mail)

5. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor

5.1. Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dvs. privind utilizarea serviciilor trebuie sa fie adevarate, complete si conforme realitatii. Mai mult, va obligati sa notificati PersonalHorecaEvenimente despre orice schimbari care se vor produce cu privire la datele furnizate de dumneavoastra in procesul de inregistrare. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 10 de zile de la data la care s-au produs schimbarile. In situatia in care informatiile furnizate de catre dvs. nu sunt adevarate, exacte sau complete, PersonalHorecaEvenimente isi rezerva dreptul de a suspenda dreptul dvs. de a folosi, in intregime sau in parte, serviciile site-ului personalhorecaevenimente.ro;

5.2.personalhorecaevenimente este un portal unde membrii inregistrati beneficiaza de o gama larga de servicii. In calitate de utilizator sunteti responsabili in intregime pentru toate materialele pe care le incarcati pe site sau le publicati pe bloguri. La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia – text, imagini, fisiere video/audio – sunteti de acord cu urmatoarele limitari:

a) nu puteti publica, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;

b) nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai site-ului personalhorecaevenimente.ro si nici nu puteti restrictiona accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din site-ul personalhorecaevenimente.ro;

c) nu puteti folosi manuale pentru a monitoriza sau copia paginile site-ului personalhorecaevenimente.ro sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea PersonalHorecaEvenimente.

d) nu puteti publica material rasist, xenofob, antisemit, discriminator si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc;

e) nu puteti publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti;

f) nu puteti publica material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita e-mail-uri nesolicitate;

g) nu puteti publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;

h) nu puteti publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;

i) nu puteti folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii site-ului, cu derularea normala a serviciilor noastre;

j) sa nu realizati nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de noi prin intermediul site-ului;

6. Clauze finale

6.1. PersonalHorecaEvenimente isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe personalhorecaevenimente.ro, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.

6.2. Daca nu exista alte prevederi stipulate in CONDITII DE UTILIZARE personalhorecaevenimente.ro, orice corespondenta trebuie trimisa: pentru PersonalHorecaEvenimente – la e-mail-ul contact@personalhorecaevenimente.ro .

6.3. PersonalHorecaEvenimente va lua masura blocarii definitive, a accesului la site-ul personalhorecaevenimente.ro utilizatorilor care incalca termenii si conditiile de utilizare, pentru toate conturile detinute de acestia:

6.3.1. continut pornografic/erotic si furt de identitate / profil fals – banare definitiva imediata
6.3.2. spam si limbaj inadecvat – banare definitiva dupa primul avertisment)