Agentie de plasare a fortei de munca

​Descrierea firmei

Agenția de plasare a forței de munca Personal Horeca Evenimente este un concept nou pe piata de munca din Romania.

Ne adresam Firmelor din industria ospitalitatii care organizează evenimente și a personalului calificat / necalificat din aceasta industrie care sunt dispuși sa își ofere serviciile la diverse evenimente.

Venim în sprijinul dumnevoastră cu servicii de mediere a muncii, având ca scop facilitarea întâlnirii dintre angajatori și persoanele care sunt în căutarea unui loc de munca.

Pentru a identifica domeniile ocupaționale colaboram cu agenții economici care au posturi disponibile și / sau care cauta angajatul care se potrivește cel mai bine cerințelor lor.

Obiectivul

Este acela ca alaturi de partenerii sai sa dezvolte relații durabile care au la baza preocuparea comuna pentru atingerea și creșterea performantei în afaceri.

Capitalul uman existent în baza noastră de date acoperă aproape toate nivelele de performanta și cunoaștere pentru Domeniul HoReCa de activitate.

Servicii de medierea muncii

Informații privind locurile de munca vacante și condițiile de ocupare a acestora prin publicare, afișarea, organizarea de târguri ale locurilor de munca.

Medierea electronica având ca scop punerea automata în corespondenta a cerințelor și ofertelor de locuri de munca prin intermediul tehnicii calcul.

Preselecția candidaților corespunzător cerințelor locurilor de munca oferite și în concordanta cu pregătirea, aptitudinile, experienta și interesele acestora.

Servicii de medierea muncii pentru:

Someri

Persoane fără statut de șomer aflate în căutarea unui loc de munca

Persoane angajate care doresc să-și schimbe locul de munca

Tineri absolvenți ai învățământului gimnazial, liceal sau universitar

Studenti

Agenți economici care solicită forța de munca

Persoanele care solicită servicii de mediere a muncii, aflate în căutarea unui loc de munca, vor fi înscrise în registrul de evidenta a persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca și pentru fiecare se va întocmi un plan individual de mediere a muncii.

Persoane tinta

Personalul calificat / necalificat din industria ospitalitatii.

Vezi acreditarea

IN ATENȚIA ANGAJATORULUI:

Va oferim ocazia de a găsi candidații potriviți pentru evenimentul organizat de dumnevoastră!

Procesul de recrutare personal pentru evenimente poate fi unul costisitor iar de cele mai multe ori angajatorii nu dețin timpul și uneltele necesare pentru a susține interviuri, de aceea suportul oferit de Personal Horeca Evenimente poate fi util pentru dumnevoastră.

Pe platforma noastră online la secțiunea "OFERTE PERSONAL" puteți vizualiza profilele / CV-ul tuturor profesioniștilor din Domeniul HoReCa inregistrati la noi, disponibili pentru posibilele colaborări la diverse evenimente.

Astfel va oferim posibilitatea de a alege Echipa dorita pentru evenimentul organizat de dumnevoastră.

Dumnevoastră alegeți echipa sau persoana de care aveți nevoie pentru a organiza evenimentul iar noi vom verifica disponibilitatea acestora de colaborare.

In caz contrar echipa noastră va verifica disponibilitatea altor profesioniști cu care dumnevoastră sa organizați evenimentul dorit.

IN ATENȚIA CANDIDATULUI:

Fie ca lucrezi, vrei sa lucrezi sau ai lucrat în Domeniul HoReCa de activitate Personal Horeca Evenimente îți oferă sansa sa iti maresti substantial veniturile.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un profil pe platforma noastră online.

In functie de experienta pe care o aveti noi ne vom ocupa sa va recomandam colaboratorilor nostri pentru o eventuala colaborare la un eveniment organizat.

Va oferim sansa sa va măriți substantial veniturile.

Candidații reprezinta fundamentul oricarei firme de plasare personal.

Descoperim valoarea pe care fiecare candidat o detine si cat sau cum poate fi dezvoltata si cunoscuta.

Astfel, apelând la serviciile noastre puteți beneficia de:

  • Suport continuu și asistenta pentru dumneavoastră. (Contact@personalhorecaevenimente.ro)

  • Suport în creerea profilului/CV-ul.

  • Vom analiza în detaliu experienta dumneavoastră în Domeniul HoReCa și va vom recomanda colaboratorilor nostri.

  • La rubrica "OFERTE EVENIMENTE" veți putea vizualiza toate posturile vacante oferite de Colaboratorii noștri, actualizate săptămânal.

  • Va vom ajuta sa negociați suma dorita de dumneavoastră în urma serviciului oferit colaboratorilor nostri.

  • Va vom tine la curent cu toate evenimentele organizate de Colaboratorii noștri, oriunde va fi nevoie de dumneavoastră veți fi anunțați telefonic sau prin e-mail.

EȘTI STUDENT? AI NEVOIE DE BANI RAPID?

Personal Horeca Evenimente îți vine în ajutor!

Gândește-te ce job ți sar potrivi în Domeniul HoReCa. (Barman, Ospatar, Bucatar, Hostess... )

Partenerii noștri accepta, ba chiar mai mult și formează tineri în Domeniul HoReCa.

Poți colabora prin noi la diferite evenimente(Concerte de mare anvergura, Evenimente Mondene, Gala de premii, Onomastice, Botez, Cununie, Nunta etc.)

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un profil /CV-ul pe platforma noastră online iar noi te vom recomanda cu drag colaboratorilor nostri.

Posturi pentru care poti opta pentru început sunt: Picol, Runner, Ajutor Barman, Ajutor Bucatar, Hostess.

Povesteste-ne una din experientele tale traita prin noi la un eveniment organizat de Colaboratorii noștri pe pagina noastră de Facebook Personalhorecaevenimente și poți câștiga un curs gratuit in Domeniul Horeca care te-a fascinat!