CV Pipos
Pipos
Bucatar
Contact
contact@personalhorecaevenimente.ro
0755 828 996
PHE/cv/626becd4-ad4c-4149-98af-401c5ccd0431
Descriere
Bucatar sef
Fiecare proiect este unic și special in felul său. Îmi place să mă dedic și să fac o pasiune din proiectele în care sunt implicat.
Am învățat din activitatea mea din România si vapoare de croaziera.cazinouri.hoteluri de 5 stele. restaurante fine dinig. că fiecare proiect are nevoie de atenție și dedicare pentru a crește și a deveni profitabil.
Crearea unui meniu care să respecte specificul și tematica reprezintă doar cireașa de pe tort, acesta fiind final touch-ul‘’ restaurantului.
Fluxul tehnologic, utilarea corectă a bucătăriei și alegerea furnizorilor potriviți sunt câteva elemente importante care influențează o afacere în domeniul Horeca.
Asigur permanent introducerea de noi retete cat si creearea , dupa caz , a meniurilor pentru evenimente
Experienta
Senior >5 ani
Baneasa Park Hotel, București, Bucuresti
Bucatar sef
Jun 2018 / Prezent
Specializare
Lorem ipsum dolor sit amet, placerat ut lectus vulputate, ipsum ut blandit erat eu arcu, tortor integer lobortis maecenas vestibulum, vivamus ligula aenean purus eget nobis pariatur. Eu ac justo lobortis, quis pretium duis luctus est tortor, dui eget rutrum sit urna, in et dui dui in lacus.